donderdag 1 april 2010

Informatie voor bewoners


Amerongen, 8 april 2010.

Geachte bewoner(s),

Op woensdagavond 28 april organiseren vier wielerverenigingen uit de Provincie Utrecht een wielerwedstrijd bij u in de buurt. Omdat u hier overlast van kan ondervinden, willen wij u graag over dit evenement informeren.

De wedstrijd wordt gehouden op de Haarweg, de Bovenhaarweg en de Ginkelseweg. Vanaf 1900 uur rijden twee pelotons van 120 wielrenners een wedstrijd over deze wegen. De Haarweg, de Bovenhaarweg en de Ginkelseweg zijn gedurende de wedstrijd afgesloten voor doorgaand verkeer. Op alle toegangspunten staan hekken en verkeersregelaars.

Als bewoner kunt u tijdens de wedstrijd gewoon uw erf of huis verlaten. We vragen u wel rekening te houden met éénrichtingsverkeer. Dit heeft te maken met de veiligheid. Verkeer dat het peloton tegemoet rijdt kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Op het parcours rijden ook zes motoren om de veiligheid te waarborgen. Het kan zijn dat één van deze verkeersbegeleiders u vraagt uw auto even aan de kant te zetten.


Wanneer u op weg bent naar huis en u komt een afsluiting tegen. Vraag dan even aan één van de verkeersregelaars of u er langs mag. Na 20.30 verlaten de wielrenners het parcours om naar Amerongen te rijden. Een opruimploeg zal daarna de bermen komen controleren op eventueel achtergelaten afval.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Dat kan op het nummer 06-456 96 316.

Met vriendelijke groeten,

Edwin Driessen namens Axa Valleirenners, WV Eemland, WV het Stadion en UWTC De Volharding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten